Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2016 09:47 - Гастритикс - Nature`s way
Автор: sportihranene Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 274 Коментари: 0 Гласове:
0



 Здравейте скъпи машинки, наскоро проведох един експеримент, в който взеха участие 10 мои клиента, с които работим от известно време върху тяхната нова форма. Повечето от тях преди да започнем с режимите се оплакваха от подут стомах, газове и затруднено храносмилане.Както знаете лошите хранителни навици и ежедневния стрес предизвикват нарушения в здравословната чревна функция и симптоми на стомашен дискомфорт като тежест, спазми, подуване, често отделяне на газове.

Иии така продукта, който им препоръчах да започнат да приемат е Гастритикс на фирма Nature`s way! Резултатите не закъсняха и след 6 дни клиентите ми съобщиха, че Гастритикс е успокоил разстроения им стомах, подуването е намаляло и вече нямат усещане за парене, спазми и тежест.

Сега накратко ще Ви запозная със състава на продукта и действието му.
Гастритикс е бързо действаща билкова комбинация от семена на резене, корен от диоскорея, корен от джинджифил, коре от елша, цвят от лайка и корен от медицинска ружа. Тази натурална смес има силно противовъзпалително, антимикробно и газогонно действие.
Гастритикс се препоръчва срещу широк спектър от нарушения в храносмилането, включително гастрити, гадене, подут корем, метеоризъм, стомашна и дуоденална язва. Има успокояващ ефект при синдрома на раздразненото дебело черво, характеризиращ се с епизоди на запек или диария, спешни позиви за изхождане, силни коремни болки.
Гастритикс стимулира секрецията на храносмилни ензими, защитава чревната лигавица и допринася за неутрализиране на бактериалните токсини. Успокоява спазмите в стомаха и червата. Намалява гаденето и повръщането. Благоприятства нормалното състояние на стомаха, дванадесетопръстника и червата. Повлиява благоприятно дейността на черния дроб и жлъчния мехур!

Може да намерите продукта при нас и да го поръчате. За повече информация или цена, ни пишете на лично съобщение!




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sportihranene
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 5974
Постинги: 5
Коментари: 1
Гласове: 22
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930